Logotips d'organismes oficials

La novena edició del curs de cant Elvira Hidalgo tornarà al 2021

L'organització volia fer una versió intensa del curs per al primer cap de setmana de setembre que finalment tampoc es farà

Una de les actuacions de l'edició de l'any passat al castell. | Foto: NDM

Any rere any durant la tercera setmana de juliol la localitat de Vall-de-roures acull el curs de cant Elvira Hidalgo. En este 2020 el curs arribava a la seua novena edició. No obstant això, com a resultat de la situació provocada per la COVID-19 el curs no es podrà celebrar fins a l’estiu del 2021, “fa falta ser prudents ara mateix i esperar a veure com evolucionen les coses”, explicava Elisabeth Martí, organitzadora del curs.

A finals de juliol des de l’organització van contemplar la possibilitat d’acurtar la trobada, preparant una versió intensa del curs per al primer cap de setmana de setembre. Normalment el curs dure tota una setmana, però es pretenia fer una versió curta. No obstant això, “vista l’actualitat i a mesura que anava avançant l’estiu vam veure que seria molt complicat i al final vam decidir no fer-lo i deixar-lo fins a l’any que ve”, va assegurar l’organitzadora.

Entre els participants, que “entenen perfectament els motius”, “han acollit la idea amb molta pena”. La gran majoria d’ells curs acudeixen d’altres localitats com Madrid o Barcelona i porten esperant tot l’any a venir a Vall-de-roures, “per a ells és una setmana de treball molt intensa, però també gairebé com unes vacances”. El curs ajuda els participants a aprendre entre ells coses noves, rectificar errors comuns i modificar actuacions que, per la pròpia rutina, no els dóna temps a modificar, de fet, alguns són professionals del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank