Logotips d'organismes oficials

Conclouen les obres de la primera fase de la piscina d’Arenys de Lledó

La piscina natural consistirà en un espai en forma de llac integrat al paisatge

Video Thumbnail
Fi obres piscina Arenys
Les noves instal·lacions de les piscines d'Arenys de Lledó estan cada vegada més prop. La localitat, que no compta encara amb unes piscines fins hui, continua acudint tots els estius als espais naturals del riu Algars. L'anterior corporació municipal va posar en marxa un projecte innovador que const

Les noves instal·lacions de les piscines d’Arenys de Lledó estan cada vegada més prop. La localitat, que no compta encara amb unes piscines fins hui, continua acudint tots els estius als espais naturals del riu Algars. L’anterior corporació municipal va posar en marxa un projecte innovador que construirà una piscina en forma de llac de manera integrada en el paisatge perquè els seus veïns compten amb estes instal·lacions.

Després de varios mesos d’execució d’obres, ja han finalitzat els primers treballs d’impermeabilització i creació de l’espai de la piscina, per al que s’han utilitzat els materials del terreny. A més, la piscina comptarà amb una zona d’hidroteràpia i posteriorment es pretén instal·lar una piscina més menuda destinada al públic infantil.

El finançament serà indispensable per a finalitzar les obres. La segona fase pretén condicionar la resta de les instal·lacions amb una subvenció similar a una ajuda del Fons d’Inversions de Terol de 2018. La nova tanda d’actuacions prèvia a l’obertura de les piscines, requerirà, almenys, un edifici de serveis, de la instal·lació d’un clos del recinte i el sistema de depuració d’aigües. “Estimem que amb partides del FIMS podrem anticipar la presa d’aigua, però creiem que l’obertura de les piscines es realitzarà durant l’estiu de 2021″, va explicar Xavi Cortés, alcalde d’Arenys de Lledó.

REDACCIÓ
Mitjans