Logotips d'organismes oficials

Ràfels no celebrarà la Fira de Recursos Naturals i Medi ambient

El municipi tampoc celebrarà Sant Rafael a finals del mes d'octubre

Imatge d'arxiu de la Fira de Recursos Naturals i Medi ambient de Ràfels. | Foto: NDM

La Fira de Ràfels tampoc se celebrarà este 2020. Desenes d’actes, esdeveniments i fires han sigut cancel·lats ja des del mes de març. L’activitat cultural del Matarranya s’ha vist paralitzada a excepció de les mostres o espectacles que s’han realitzat sota l’aforament permés per la COVID-19.

Les Fires del Matarranya són any rere any els esdeveniments en major afluència de visitants. La històrica Fira de Ràfels, que celebrava enguany la seua XXVI edició, s’ha suspés definitivament com a prevenció per la pandèmia. La fira va celebrar fins al seu 25 aniversari de manera ininterrompuda de manera anual i enguany serà la primera vegada que no se celebre des del seu naixement. Una decisió que es va prendre seguint les mesures proposades del Govern d’Aragó. En este sentit, “tampoc celebrarem Sant Rafael a finals d’octubre”, va admetre Miguel Romero, tinent d’alcalde del municipi.

La Fira de Recursos Naturals i Medi ambient acull anualment a desenes de comerciants i interessats per la naturalesa rural. “Tots els que ens han anat truncant hem tengut que dir-los que no es podrà celebrar la fira”, va assegurar Romero.  Durant la seua celebració, la Fira també s’acull una mostra de teatre que asseguren que ja estava en marxa enguany, mancant dos mesos de la celebració de la fira i que finalment s’ha cancel·lat.

REDACCIÓ
Mitjans