Logotips d'organismes oficials

Reactiven l’associació cultural de La Portellada després d’anys d’inactivitat

Una de les primeres propostes és un concurs de fotografia i personalitzar mascarilles del municipi

Imatge d'arxiu del pregó i ronda a La Portellada. | Foto: NDM

La vida cultural de La Portellada es reactiva després d’haver estat diversos anys sense cap dinamitzador. L’associació cultural, formada pels joves de la localitat, torna a emprendre el seu camí després d’una proposta de l’equip de govern a les quadrilles actives del municipi. “La veritat és que després de la proposta, tots vam respondre molt positivament i vam estar disposats a fer-ho”, va admetre Lara Celma, una de les noves components de l’Associació.

Per a la reactivació, va caldre constituir la nova junta de l’associació, formada per comissions representades per dos membres de cada penya. La nova junta es va formar divendres passat 4 de setembre i representarà als 170 socis inscrits en l’associació abans de l’aturada dels últims anys.

Les primeres activitats de l’associació veuran la llum en els pròxims dies. “Tenim moltes activitats pensades que anirem anunciant a poc a poc”, va explicar Celma. Una de les primeres propostes és un concurs de fotografia que captarà instantànies de La Portellada i que busca la creació d’un calendari commemoratiu de la localitat. A més, l’associació personalitzarà mascarilles del municipi en les pròximes setmanes. “Un altre dels nostres projectes podria ser l’adaptació i neteja de sendes per a poder adequar el terme municipal”, va dir Celma. Les activitats aniran dirigides no solament a gent jove, sinó destinades a qualsevol mena de públic.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank