Logotips d'organismes oficials

Calaceit repara el depòsit municipal després del pas del temporal Glòria

L'Ajuntament farà front a l'actuació en fons propis i sense cap ajuda destinada pa la borrasca

La nova actuació al depòsit de Calaceit. | Foto: NDM

La borrasca Glòria afectava el mes de gener passat múltiples localitats arrasant amb explotacions agrícoles privades i en tota classe d’infraestructures públiques. Els pressupostos dels ajuntaments de la comarca comencen a fer front a les esmenes d’edificis i serveis que set mesos després encara no han pogut reprendre’s.

Entre les actuacions causades per esta borrasca està la del depòsit municipal d’aigua de Calaceit que es va veure danyat en la coberta. El depòsit patia filtracions a causa dels despreniments d’un vessant i a l’antiguitat dels materials que es van usar durant la seua construcció fa anys. En conseqüència, l’Ajuntament ha instal·lat ara una nova impermeabilització amb nous materials i ha construït un mur de contenció per a evitar futurs despreniments.

Els treballs de millora de les instal·lacions s’han realitzat en menys d’un mes i l’import ha ascendit a 13.000 euros. Entre les actuacions del Consistori està la reparació de la carretera. “Encara que el temporal Glòria no ens va afectar a simple vista, sí que hem patit danys que hem de reparar a poc a poc”, va explicar l’alcaldessa, Carlota Núñez. L’Ajuntament farà front a estos danys amb fons propis i sense cap ajuda de les explícites per a estes actuacions produïdes pel temporal.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank