Logotips d'organismes oficials
Vist a Facebook

El perfil oficial de ‘Yo fuí a EGB’ compartix una foto de l’escola de Pena-roja

La publicació, que ja arribe a les 1.000 interaccions, mostra el títol d'escola d'EGB al lletrero de la paret

Imatge compartida per la pàgina oficial. | Foto: NDM

El perfil oficial de ‘Yo fuí a EGB’ compartia recentment una fotografia de l’escola d’un poble del Matarranya i ficava “Un aplauso a este colegio que ha mantenido su rótulo de EGB”. Es tracte de l’escola municipal de Pena-roja de Tastavins que encara avui manté el títol d’escola d’EGB al lletrero de la paret.

La foto de l’escola que forme part del C.R.A. Tastavins s’ha convertit per un moment en la protagonista d’esta pàgina que aglutine més d’1,5 milions de seguidors. La publicació, que ja arribe a les 1.000 interaccions, ha omplit d’il·lusió als veïns de Pena-roja i sobretot, als que van estudiar allí l’EGB, en l’època que l’escola tenia el nom de “Santiago Ramón y Cajal”, fent homenatge a este important científic.

 

REDACCIÓ
Mitjans