Logotips d'organismes oficials
blank

L’escola infantil de Pena-roja obri amb el grup més nombrós de tota la comarca

8 xiquets i xiquetes van iniciar el curs este passat dilluns

Video Thumbnail
Inici escola infantil Sagalets PNRJ
Un mes i mig després de l'inici del curs de l'Escola Infantil Sagalets de la Comarca del Matarranya, esta setmana s'ha obert una nova aula a Pena-roja de Tastavins. Un retard marcat per les obres de rehabilitació de l'espai i la inclusió dins l'escola comarcal. Un total de 8 xiquets i xiquetes confo

Un mes i mig després de l’inici del curs de l’Escola Infantil Sagalets de la Comarca del Matarranya, esta setmana s’ha obert una nova aula a Pena-roja de Tastavins. Un retard marcat per les obres de rehabilitació de l’espai i la inclusió dins l’escola comarcal. Un total de 8 xiquets i xiquetes conformen el nou grup, que és el més nombrós d’entre tots els pobles que compten amb este servei.

Feia anys que no es veien a Pena-roja tants xiquets menuts pel poble. De fet, fins ara la localitat no comptava amb escola infantil i el petit babyboom que s’està vivint ha propiciat l’obertura, a contrarellotge, d’este servei.

“Este curs, de moment, és l’aula que té més peques de totes les que tenim a la comarca. No hi havia ninguna aula i de repén s’obri una i ja tenim 8 alumnes, està clar que se necessitava l’opertura de l’Escola Infantil a Pena-roja”, explicava Estela Guàrdia, directora de l’Escola Infantil Sagalets.

La setmana passada es va convocar als pares i mares en una reunió perquè conegueren l’espai i tot el funcionament de l’escola. Segons Guàrdia, “la resposta de totes les famílies ha sigut molt bona, els vam explicar les normes i com es farà el període d’adaptació dels primers dies i també vam tractar, com no, les mesures anticovid.

Després d’un mes i mig de funcionament de l’escola, no s’ha donat cap cas de covid en cap aula dels diferents pobles i els protocols sanitaris i els mètodes de treball estan ben rodats. Seran els mateixos que s’adaptaran a la nova aula de Pena-roja.

El dilluns estava tot a punt per a l’esperada obertura de l’escola. I com tot primer dia hi va haver plors dels més menuts i alguns nervis entre les mares. Però finalment va acabar sent una petita festa amb un munt de pilotes al pati de l’escola.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank