Logotips d'organismes oficials

Queretes treballe en la pavimentació de camins i millora de diferents accessos

Els treballs s’han dut a terme en uns 25.000 metres quadrats

Vista general de Queretes. | Foto: Comarca del Matarranya

L’Ajuntament de Queretes ha iniciat els treballs d’adequació i asfaltat en diferents camins del municipi amb l’objectiu de millorar l’accés a les partides rurals del poble. Estos treballs s’han finançat amb recursos propis del consistori, en concret amb una partida de quasi 35.000 euros i la col·laboració de la Diputació qui ha fet possible l’adequació d’uns 4 mil metres quadrats dels 25.000 metres quadrats que s’han millorat en total.

L’alcalde de Queretes, Fernando Camps, ha explicat que estos camins es van asfaltar fa molts anys i per tant calia reparar-los. D’aquesta manera, aprofitant el pla de la Diputació i la maquinària de l’ens provincial s’ha pogut netejar i pavimentar, amb una triple capa, totes les entrades i sortides al poble.

Des del consistori es dedica gran part dels seus esforços a millorar els accessos al municipi. En este sentit, Camps, ha assenyalat que “és convenient millorar tots estos camins i mantenir-los en bones condicions, ja que són molt utilitzats pels veïns i veïnes del poble i a més donen accés a un gran nombre d’explotacions agrícoles i ramaderes i cases rurals ubicades als voltants del terme municipal”.
Gràcies a l’adequació i millora d’aquests vials, els accessos a Queretes i el camí a l’ermita mostren una nova imatge i són més segurs.

REDACCIÓ
Mitjans