Logotips d'organismes oficials

La Portellada amplia el cementiri municipal en nínxols i columbaris

Les obres dotaran a la localitat de 24 nous nínxols i 24 nous columbaris

Fins ara només hi havia disponibles tres nínxols i per tant l'ampliació era necessària. | Foto: NDM

L’Ajuntament de La Portellada ha iniciat els treballs d’ampliació i adequació al cementeri municipal. Estes obres dotaran a la localitat de 24 nous nínxols i 24 nous columbaris per garantir el servei durant els pròxims anys.

L’alcaldessa del municipi, Gloria Serrat, ha explicat que “el cementeri s’estava quedant molt petit”, ja que només hi havia disponibles tres nínxols i per tant l’ampliació era necessària. D’aquesta manera, han aprofitat una paret buida del cementeri per poder construir els nous nínxols i els columbaris. En este sentit, Serrat, ha destacat que fins ara el cementeri no comptava amb columbaris, però tenint en compte que els morts per covid-19 han de ser incinerats pensa, que tindran una bona acceptació.

Tanmateix, l’alcaldessa Gloria Serrat, ha explicat que en futures ampliacions l’Ajuntament haurà de comprar terrenys, ja que per ara no disposen de més espai.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank