Logotips d'organismes oficials
blank

La N-232 tallada durant tres setmanes al seu pas per Morella

Aquest dilluns s'han fet les primeres voladures

Des d’aquest dilluns i fins al tres de desembre, l’N-232 estarà tallada al trànsit a causa dels diferents treballs que s’estan duent a terme al Port de Querol a l’altura del pont de La Bota, al terme de Morella. D’aquesta manera, serà obligatori el desviament des de Morella i Catí per la CV-1 per tal d’anar fins a Vinaròs o Castelló.

Les obres de l’N-232 avancen dins del previst i per això, en aquests moments és necessari tallar el trànsit per a poder dur a terme les voladures pròximes a la carretera i els moviments de terra en la zona del pont de la bota per iniciar la construcció del fals túnel i del viaducte. Així des d’aquest dilluns i fins al 3 de desembre, no es podrà circular per aquest tram que afectarà a tot el recorregut, des de la Torreta fins al Pont de la Bota. En aquest període es recomana utilitzar la CV-12

Este tall també afectarà la línia d’autobusos que comunica Morella amb Castelló, que canviarà el seu horari. De dilluns a divendres, l’eixida de Castelló serà a les nou i vint del matí i a les tres menys quart de la vesprada, mentre que l’eixida des de Morella serà a les huit menys quart del matí i a la una i quart de la vesprada.

Aquest dilluns es produïa la primera de les voladures en el Pont de la Bota per poder construir el fals túnel i el viaducte que tindrà al voltant de 400 metres. Per contra, aquest matí, en la carretera CV-15, l’itinerari alternatiu que hi ha pel tancament de la nacional 232, ha estat tallada al trànsit a causa d’un accident de camió, produint una gran retenció de camions i cotxes. Així, sols els turismes han pogut agafar la via alternativa de connexió dels Ports amb Vinaròs i Castelló, la qual va per la carretera de Benassal fins a Vilafranca. En aquests moments, els bombers es troben treballant en la neteja de la via i la retirada del camió.

blank Mitjans blank