Logotips d'organismes oficials

Arenys de Lledó treballa en obres de millora del sanejament

A més l'Ajuntament d'Arenys ha preparat una modificació de crèdits en el tram final de l'any 2020

El consistori compta amb les memòries valorades de les dues obres que ascendeixen a una quantia d'uns 25.000 euros. | Foto: NDM

L’Ajuntament d’Arenys de Lledó té previst realitzar pròximament diferents obres d’especial importància per al municipi. Unes actuacions que Arenys de Lledó pretén afrontar amb diferents ajudes del Fons d’Inversions Municipals Sostenibles (FIMS), si bé el consistori en estos moments compta amb fons propis per a poder posar-les en marxa.

Una de les obres se centra en aconseguir portar aigua a la nova piscina, en un projecte innovador per a una instal·lació integrada dins del paisatge amb forma de llac. Una actuació que ha de realitzar-se des de la finca contigua a la nova piscina i que l’Ajuntament d’Arenys de Lledó pretén executar de manera immediata.

Una altra de les actuacions que es realitzaran en el municipi afecta a un col·lector d’aigües provinent d’un grup d’habitatges que serà connectat al col·lector general. Per a poder dur a terme aquesta actuació serà necessari actuar en la carretera, comptant ja l’Ajuntament d’Arenys de Lledó amb els permisos del Departament de Carreteres de la Diputació de Terol i que està previst iniciar pròximament. El consistori compta amb les memòries valorades de les dues obres que ascendeixen a una quantia d’uns 25.000 euros. Arenys de Lledó comptaria amb una partida procedent dels FIMS d’una quantitat superior i s’intentarà finançar les obres amb aquesta ajuda. En el cas de la piscina, l’actuació prevista podria ser considerada com una fase intermèdia entre la primera i segona fase de les obres. Una pròxima fase que comptaria amb un pressupost d’uns 90.000 euros i que requeriria alguna subvenció del FITE (Fons d’Inversions de Terol) per a construir platges, un altre got de contenció i l’edifici de serveis.

Modificació de crèdits

Paral·lelament l’Ajuntament d’Arenys de Lledó ha preparat una modificació de crèdits per a reajustar diferents partides pressupostàries en el tram final de l’any 2020. Un exercici que sol ser habitual per a quadrar els comptes municipals en un any especialment dur i difícil per la incidència de la pandèmia de la Covid-19 i els danys ocasionats pel temporal Gloria.

REDACCIÓ
Mitjans