Logotips d'organismes oficials
blank

Noves feines per al Taller d’Empleo de Vall-de-roures

L'Ajuntament ha preparat noves feines amb el que està previst realitzar diferents actuacions dins del seu casc urbà

Imatge d'arxiu de la localitat. | Foto: NDM

L’Ajuntament de Vall-de-roures ha preparat noves feines per al seu Taller d’Empleo amb el que està previst realitzar diferents actuacions dins del seu propi casc urbà. Una d’elles s’està desenvolupant al carrer Lope de Vega, nou vial de Vall-de-roures, paral·lel al riu Matarranya i obert fa poc de temps, que permet connectar el centre del municipi amb l’Institut i la zona esportiva. En aquest carrer existeix una petita zona verda en la qual s’està treballant per condicionar-la i en la que s’instal·laran bancs, una pèrgola i es prepararà per deixar-la com a un petit jardí.

L’altra actuació que està previst realitzar des del Taller d’Empleo de Vall-de-roures es centrarà al Polígon on es preparà un terreny per tal d’utilitzar-lo com a ‘Punt Net’ perquè els veïns i veïnes de Vall-de-roures puguen portar fins allí neveres, joguines o altres objectes voluminosos de forma ordenada per traslladar-los posteriorment al ‘Punt Net’ d’Alcanyís.

Segons apuntava l’Alcalde de Vall-de-roures, Carlos Boné “es tracta de dos projectes a les pràctiques del Taller d’Empleo que finalitza el febrer de 2021, i que al tram inicial comptava amb una part teòrica i formativa. Ara, continuant amb els treballs de jardineria i albanyileria s’acondicionarà el punt net, que és una de les actuacions més importants”.

Al Taller d’Empleo de Vall-de-roures participa l’INAEM (Institut Aragonès d’Empleo) que es fa càrrec de les nòmines dels docents i professors del Taller. L’Ajuntament col·labora també amb una dotació econòmica dedicada al material i a afrontar una part de les nòmines.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank