Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures pagarà amb fons propis els desperfectes ocasionats per la borrasca Glòria

L'actuació tindrà un cost de 500 mil euros

Danys del pavelló de Vall-de-roures a causa de la borrasca Glòria. | Foto: NDM

El poliesportiu de Vall-de-roures es va veure greument afectat a causa de la borrasca Glòria en el mes de gener. Concretament, juntament amb les parets laterals de l’edifici, la caiguda de part de la teulada va ser una de les parts més afectades, provocant la deterioració d’altres parts del local.

L’alcalde de la localitat, Carlos Boné, afirma que des de l’Ajuntament estan pendents de l’apropament de l’ajuda per part de l’Administració: “quan demanem informació ens comenten que en breus sortiran les ajudes, però quasi nou mesos després de la borrasca continuem en la mateixa situació, amb tot allò que comporta”.

L’espera a rebre aquestes ajudes ja no és una opció, i per això s’ha realitzat una modificació pressupostària per tal d’arreglar l’obra i recuperar el pavelló, una actuació que té un cost de 500 mil euros que es pagarà amb fons propis de l’ajuntament. Així i tot, Boné espera poder rebre, finalment, esta ajuda que suposaria el pagament del 50% del cost total de la millora.

El poliesportiu de Vall-de-roures aglutinava una gran part de les activitats que es realitzen en la localitat, i el seu ús era pràcticament diari. Per això, està previst començar les obres a principis de l’any vinent i finalitzar-les a l’estiu d’aquest mateix any, recuperant així el funcionament normal de l’espai.

 

Instal·lació il·luminació led

Per altra banda, Carlos Boné afirmà que s’han iniciat les instal·lacions de la nova il·luminació led en part del municipi. Aquesta renovació ha estat subvencionada amb el 50% del cost total per part del Fons Europeu, incloent la il·luminació i els quadres d’enllumenament municipal. Carlos estima que per Nadal ja estiga en funcionament la nova il·luminació pública.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank