Logotips d'organismes oficials

Licitades les obres de la carretera de Calaceit per 110.000 euros

El municipi continua amb les reparacions dels danys ocasionats pel temporal Glòria

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Calaceit. | Foto: calaceite.es

L’inici de les obres a la nova carretera d’accés de Calaceit està molt a prop. En aquests moments les obres ja estan adjudicades el que suposa un pas més dintre del procés administratiu d’aquest projecte. Una actuació fonamental tenint en compte que es tracta “d’una via d’accés al municipi i evidentment per tenir un poble accessible, bonic i atractiu ho hem de tenir tot molt ben adequat”, segons explica l’alcaldessa de Calaceit, Carlota Núñez.

El pressupost total de l’execució ascendeix a 110.000 euros, una quantia elevada i més tenint en compte l’actual situació i que tot prové de fons propis de l’Ajuntament de Calaceit.

Els treballs se centraran en la reconstrucció del mur de contenció de la carretera, danyada greument pel pas del temporal Glòria el passat mes de gener. A més també s’aprofitarà per a millorar i ampliar la zona de vianants. Es preveu que les obres s’allarguen durant uns dos mesos aproximadament, fet que obligarà a l’ajuntament a tallar durant unes setmanes l’accés.

Tot i que, a simple vista, pareix que el vial estiga bé, el cert és que la borrasca va arrossegar tota la terra que aguantava la carretera i va ocasionar esquerdes en el paviment. Uns danys que es poden apreciar en l’aparcament d’autocaravanes, l’accés del qual també es veurà afectat temporalment per les obres. Núñez, ha explicat que es tracta d’una de les obres més importants del municipi per ara, ja que hi va haver grans danys. Amb tot, l’alcaldessa de Calaceit confia que en pocs dies inicien els treballs i la reforma estiga enllestida tan aviat com es puga.

REDACCIÓ
Mitjans