Logotips d'organismes oficials

Calaceit comptarà amb un punt de càrrega elèctrica per a vehicles

Un servei amb un impacte econòmic positiu i que a la població ha costat 0€

Imatge d'arxiu de la localitat de Calaceit. | Foto: calaceite.es

La localitat de Calaceit comptarà pròximament amb un punt de càrrega elèctrica per a vehicles que s’encarregarà d’instal·lar l’empresa Iberdrola. L’Ajuntament de Calaceit haurà de cedir l’espai on s’ubicarà aquest punt, si bé no haurà d’aportar res en matèria econòmica, ja que serà Iberdrola qui es faça càrrec de tot el projecte. Fa un temps, l’Ajuntament de Calaceit va rebre una subvenció per a muntar un punt de càrrega per a vehicles, si bé no s’ha executat aquesta intervenció, ja que empreses com Iberdrola s’han anticipat. No es descarta des del consistori, segons apuntava l’Alcaldessa Carlota Núñez “tenint ja el punt que monta Iberdrola ja no és necessari fer un altre punt i no dedicar els diners en això i invertir-los en coses que facen més falta”.

La instal·lació del punt de càrrega per a vehicles estava en ment de l’Ajuntament de Calaceit, però des d’empreses elèctriques es mostrava interès en muntar-la. Segons Carlota Núñez “hem eixit guanyant perque no haurem d’invertir diners. Ens han adelantat”.

El punt de càrrega per a vehicles elèctrics a Calaceit estarà instal·lat en un lloc de fàcil accés entre la carretera nacional i comarcal. Constarà de dos punts de recàrrega, un ràpid i un semiràpid. Al primer es podrà carregar el vehicle en 30 o 45 minuts i en el semiràpid en 4 o 5 hores. Segons apuntava l’Alcaldessa, “per a natres és interessant. Mentre carrega el cotxe es pot visitar Calaceit i es donarà un servei que abans no es donava”.

REDACCIÓ
Mitjans