Logotips d'organismes oficials

Ràfels tindrà un heliport que millorarà la rapidesa d’actuació

També s'instal·larà, al poliesportiu municipal, un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

Imatge d'arxiu de Ràfels | Foto: NDM

El municipi de Ràfels comptarà proximament amb un heliport. La infraestructura permitirà intervindre de manera ràpida i eficaç.

L’Ajuntament assumirà tots els costos de la construcció que s’espera que estiga en breu operativa. Per ara s’està netejant el terreny municipal que s’utilitzarà. L’alcalde, José Ramón Arrufat, ha explicat que “és molt important que hi hagi un punt marcat perquè en cas d’emergència l’helicòpter i els metges sàpiguen on anar”

A més, l’alcalde ha explicat que també s’instal·larà un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics a través d’una subvenció de 2.500 euros. Segons ha explicat Arrufat se situarà en el poliesportiu, ja que després d’estudiar-lo és el lloc més adequat. Amb aquesta iniciativa, el consistori avança cap a un model de transport més sostenible.

REDACCIÓ
Mitjans