Logotips d'organismes oficials

El Tronc de Nadal recorre en furgoneta els carrers de Massalió

El Club de la Juventut va decidir que el tronc passarà per totes les cases dels xiquets i xiquetes prèviament inscrits

Fins a 37 xiquets i xiquetes que van poder fer cagar al tronc. | Foto: MMB

Cada any la vespra de Nadal, la plaça Major de Massalió acull un dels actes més tradicionals d’aquestes dates nadalenques, el “Tronc de Nadal”. Els xiquets i xiquetes del poble es reuneixen en la plaça esperant que el tronc es posi a “cagar”. Però per a fer-ho és imprescindible que estiguin els iaios, sense ells el tronc no caga.

Enguany la pandèmia ha impedit que es faci com de costum, així i tot, per a fer-ho possible, el Club de la Juventut va decidir que el tronc passarà per totes les cases dels xiquets i xiquetes prèviament inscrits.

D’aquesta manera, amb una furgoneta els iaios i el tronc van recórrer els carrers del municipi i van visitar fins a 37 xiquets i xiquetes que van poder fer cagar llaminadures al tronc i mantenir viva aquesta tradició.

Paral·lelament el diumenge 27 de desembre, l’Ajuntament de Massalió va organitzar “Arpa contes” un espectacle familiar de Nadal a càrrec de Pallassa Kargola acompanyada de Fer&;Eva en el saló.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank