Logotips d'organismes oficials

Valljunquera inicia la instal·lació d’enllumenat led

S'han canviat les lluminàries viàries i l'any que ve s'acabarà l'obra amb les lluminàries ornamentals

Part de les noves lluminàries. | Foto: NDM

Cada vegada són més els municipis que aposten per canviar l’enllumenat convencional del poble a led amb l’objectiu d’arribar a ser un municipi més sostenible i alhora disminuir la despesa pública en la factura de la llum.

En els últims dies l’Ajuntament de Valljunquera ha iniciat els treballs per a canviar l’enllumenat públic a led. Així doncs, s’han canviat les lluminàries viàries i l’any que ve s’acabarà l’obra amb les lluminàries ornamentals.

Des del consistori explicaven que aquesta inversió a més de contribuir a la sostenibilitat mediambiental apostant per l’eficiència energètica, suposarà un important estalvi per a les arques públiques.

REDACCIÓ
Mitjans