Logotips d'organismes oficials

Ràfels millora les seues connexions d’Internet amb Fibra òptica i wifi

L’Ajuntament no va poder iniciar les obres fins que patrimoni li va concedir els permisos per poder instal·lar la fibra òptica a les parets

La localitat ha rebut una ajuda de 15.000 € per a instal·lar el WIFI 4EU. | Foto: NDM

Gairebé un any després d’haver rebut una ajuda europea de 15.000 euros per a instal·lar el WIFI 4EU, Ràfels ja disposa de fibra òptica i internet gratuït pels carrers del municipi. Aquest retard es deu a la situació derivada de la pandèmia de la Covid-19 que va fer alentir el procediment de instal·lación. A més, com que Ràfels està considerat com conjunt històric, l’Ajuntament no va poder iniciar les obres fins que patrimoni li va concedir els permisos per poder instal·lar la fibra òptica a les parets.

Cristian Berge, regidor de l’Ajuntament de Ràfels, va explicar que “des de fa anys, el munipi disposa de wifi gratuït en la plaça, ara amb aquesta ajuda s’ha pogut instal·lar també a l’ajuntament, a la biblioteca, escola d’adults, zona esportiva, piscines i escola municipal entre altres”.

Així mateix, Berge va incidir en la importància de tenir bones connexions per a poder fixar població “teniem un internet que no funcionava molt bé i per a teletreballar anava molt just, ara amb la fibra òptica es podrà treballar des de casa i bueno a veure si així rebem més població”.

REDACCIÓ
Mitjans