Logotips d'organismes oficials
blank

Calaceit afronta diverses obres importants

Obres de la carretera nova, asfalt en el camí d'Arenys de Lledó o ampliació del Parc Infantil

blank
L'Ajuntament preveu ampliar el parc infantil de la zona de La Bassa. / Foto: NDM

L’Ajuntament de Calaceit continua realitzant obres importants al municipi. Unes actuacions que han arribat malgrat les circumstàncies que s’estan vivint actualment amb la pandèmia de la COVID-19. Gran part d’aquestos treballs ja estaven planificats per l’Ajuntament, si bé per diferents raons no s’havien pogut realitzar fins ara.

Obres de la carretera nova
Les obres a la nova carretera estan ja molt avançades i comencen a agafar forma. Encara s’estarà treballant durant un temps en aquest vial, que tal i com s’informa des de l’Ajuntament “entren ja en la seua fase final”.

Camí d’Arenys de Lledó
L’Ajuntament de Calaceit ha invertit l’ajuda de la Diputació Provincial de Teruel dedicada a millores al Camí d’Arenys, que necessitava ser asfaltat com a continuació d’un dels carrers del casc urbà. Segons apuntava l’Alcaldessa, Carlota Núñez “es tracta d’una millora que hem considerat necessari dur a terme ja que era molt demandada pels veïns i veïnes. És una forma també de donar-li amplitud al poble”. El consistori de Calaceit ha tingut que afegir diners de les seues arques per completar l’obra ja que segons comentava Carlota Núñez “tenim una quantitat assignada per l’ajuda de la Diputació però ens hem passat, encara que és una inversió que val la pena”.

Ampliació del Parc Infantil
Un altra de les actuacions previstes per l’Ajuntament de Calaceit es centra en el parc infantil, que engloba la zona de la font i la pèrgola. A més també està previst instal·lar un atracció per a xiquets i xiquetes més grans. L’Ajuntament de Calaceit vol donar un impuls a la zona de La Bassa, on la gent del poble fa cada vegada ‘més la vida’. Una obra d’ampliació de la zona infantil que el consistori afronta amb fons propis.

Altres actuacions
També està previst pròximament iniciar la instal•lació del punt de càrrega de vehicles elèctrics que ha de realitzar-se a Calaceit i des del consistori s’informa a la vegada que ja han finalitzat els treballs del canvi de les antigues faroles a led.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank