Logotips d'organismes oficials
blank

Vall-de-roures destinarà 800.000 euros dels pressupostos a diferents inversions

El pressupost ascendeix a uns 4,4 milions d'euros i preveu projectes com una nova sala fitness o un nou servei de ludoteca i Casa de Juventut

La partida més elevada es destinarà a la fase final de la reconstrucció del Castell en 400.000 euros. | Foto: NDM

L’Ajuntament de Vall-de-roures ha aprovat amb el suport de tots els grups polítics els pressupostos per a l’any 2021 que ascendeix a 4,4 milions d’euros i contemplen 800.000 euros en inversions. “Agrair la disposició de tots els grups polítics, no es va presentar per part de la resta de grups cap esmena i va sortir per unanimitat”, va declarar l’alcalde de Vall-de-roures, Carlos Boné.

La partida més elevada es destinarà a la fase final de la reconstrucció del Castell la qual ascendeix a uns 400.000 euros. D’altra banda, també està previst crear una nova sala fitness per a ampliar les instal·lacions existents amb un cost de 100.000 euros, “amb la COVID cada vegada cal mantenir més les distàncies i se’ns quedaven petites les instal·lacions”, explicava l’alcalde.

A més, dins del capítol d’inversions també es contempla l’adquisició d’una nova màquina barredora, el reasfaltat i millora de les conduccions d’aigües al Carrer Huesca, renovació del paviment a la Urbanització Maestrazgo i finalització dels treballs en el tram que uneix el Carrer Lope de Vega amb el qual transcorre per davant de l’Institut. En este mateix sentit, l’Ajuntament de Vall-de-roures també invertirà 25.000 euros per al manteniment i millora de camins rurals.

Paral·lelament es treballarà per a reconstruir la passarel·la del riu Matarranya sota el camp de futbol que va quedar enfonsada i intransitable per la borrasca Gloria del passat mes de gener de 2020. Per ara, el municipi està esperant l’autorització de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre per a poder actuar. De la mateixa manera, a l’espera que surten ajudes, es tractarà de reconstruir les dues pistes de pàdel, encara que aquesta vegada i de moment sense coberta.

L’Ajuntament de Vall-de-roures també mantindrà els convenis com Atadi amb 10.000 euros o els aproximadament 45.000 euros per al manteniment de l’Escola de Música.

Finalment, i com a novetat, també s’ha començat a treballar en un projecte per a crear un nou servei de ludoteca i Casa de Joventut amb una partida de 25.000 euros. Una iniciativa que encara està en desenvolupament a l’espera de l’evolució de la situació sanitària.

El pressupost de Vall-de-roures per al 2021 es completa amb les partides destinades a despeses de personal, les quals ascendeixen a 1,6 milions; les despeses corrents i serveis, dotats amb 1,3 milions; les transferències corrents valorades amb 544.000 euros; les despeses financeres amb 15.000 euros i un passiu financer de 58.000 euros.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank