Logotips d'organismes oficials

Calaceit i Pena-roja ja compten amb diferents punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Iberdrola s'ha fet càrrec dels costos a Calaceit mentre que Pena-roja ha contat en ajuda d'OMEZYMA i fons propis

A Pena-roja s'ha instal·lat en el pàrquing al costat de Dinópolis - Inhóspitak. | Foto: NDM

En el cas de Pena-roja el lloc triat ha sigut el pàrquing de vehicles al costat del museu de Dinópolis – Inhóspitak. Un punt que comptarà amb el subministrament elèctric de les plaques solars instal·lades en la teulada del frontó i el Centre Multiusos. Continuant així amb l’aposta de l’Ajuntament per les energies renovables. En este cas, el punt de recàrrega per a vehicles elèctrics és semiràpid i s’ha finançat amb fons propis i una ajuda de OMEZYMA.

Per part seua, en Calaceit han estat treballant per a instal·lar diversos punts de re­carrega al carrer del Pou. En este cas, l’empresa Iberdrola s’ha encarregat de la instal·lació i cost d’estos, per tant l’Ajuntament no haurà d’afrontar cap despesa. Calaceit tindrà dos zones de recàrrega sent una ràpida i una altra semiràpida. Cal destacar que esta zona de càrrega de vehicles s’ha plantejat en una zona pròxima a les principals carreteres que creuen els voltants del municipi.

D’esta manera tots dos municipis oferixen un nou servei als seus veïns. En la resta del Matarranya, Fondespatla va ser la primera a disposar d’este servei. Pròximament Ràfels i Vall-de-roures també comptaran amb punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

REDACCIÓ
Mitjans