Logotips d'organismes oficials

Els pressupostos de Calaceit assumeixen la gestió de la Residència

L'Ajuntament també vol crear un 'Punto Limpio', pistes d'autorentat de vehicles i iniciar la remodelació del Poliesportiu

Destaca l'increment d'uns 300.000 euros pel fet de assumir tot el personal de 'Sant Roc'. | Foto: NDM

Calaceit aprovava el seu pressupost per a l’any 2021 amb els vots en contra del grup socialista i en els quals es comptarà amb una xifra d’uns 1.900.000 euros aproximadament. En el pressupost destaca l’increment d’uns 300.000 euros respecte a anys anteriors pel fet que el consistori passa a assumir tot el personal de la Residència de Majors ‘Sant Roc’, del qual ja aportava una part. L’alcaldessa de Calaceit, Carlota Núñez assenyalava que “el consistori ha assumit al personal de la Residència des del passat 1 de gener de 2021. La Fundació Terra Alta deixava la gestió de la Residència, que sobretot estava centrada en el personal i es va decidir que el més beneficiós tant per al propi centre com per al poble de Calaceit era que el consistori assumís les despeses del personal”.

Respecte a les principals inversions que l’Ajuntament de Calaceit pretén realitzar l’any 2021, una d’elles se centra en el ‘Punto Limpio’. Es tractaria de fer un ‘Punto Limpio’ nou amb unes instal·lacions adequades.

També està prevista en aquesta anualitat la construcció d’un auto-rentat per a vehicles amb dues pistes. Una descoberta per a maquinària agrícola o tractors, i una segona pista coberta per a turismes i altres vehicles més petits amb dos punts d’aspiració.

Una altra de les pretensions de l’Ajuntament de Calaceit en aquest any 2021 se centra en el Poliesportiu Municipal per a intentar emprendre la seua remodelació, necessària ja des de fa uns anys.

En paraules de Carlota Núñez “són uns pressupostos que pensem són beneficiosos per a tot el poble i amb els quals intentarem complir tots els objectius”.

REDACCIÓ
Mitjans