Logotips d'organismes oficials

L’escola infantil de Mont-roig reobri les portes el próxim dilluns

L'Ajuntament està ultimant els treballs per obrir l'aula que comptarà amb 4 participants

Imatge d'arxiu de l'aula 'Sagalets' a Mont-roig. | Foto: NDM

L’Escola Comarcal d’Educació Infantil ‘Sagalets’ de Mont-roig reobrirà de nou la seua aula dilluns que ve 5 d’abril.
El curs escolar de les aules ‘Sagalets’ arrencava l’1 de setembre amb 8 aules en diferents municipis del Matarranya i 38 inscrits. A l’octubre, Pena-roja s’unia a aquesta xarxa d’aules amb 8 xiquets i xiquetes. Ara, Mont-roig reobre la seua aula amb 4 participants.

L’obertura de l’aula és conseqüència de la demanda actual de famílies en Mont-roig. El present curs escolar iniciava sense l’aula d’aquesta localitat, però ara Comarca del Matarranya ha decidit reobrir-la perquè considera “convenient garantir el servei als usuaris”. D’aquesta manera, l’aula obrirà després de Setmana Santa.

“Estem encantats”, declarava l’alcaldessa de Mont-roig, Gloria Blanc. Qui explicava que es troben “ultimant les coses que feien falta per a complir amb la normativa”. En aquest sentit, estan condicionant l’espai per a la zona de desinfecció. A més, han actuat en la zona de l’entrada i jardí, incloent-hi gespa artificial.

Les famílies que faran ús d’aquest servei viuen en la seua majoria a Mont-roig, a excepció d’una persona que acudeix des de Morella i qui també aporta un altre alumne al col·legi municipal. Un servei essencial per a la localitat que permetrà la conciliació familiar i laboral a més a aportar un nou lloc de treball. De cara al futur, durant l’últim any Mont-roig ha sumat dues veïnes noves.

REDACCIÓ
Mitjans