Logotips d'organismes oficials
blank

Massalió valore quins projectes impulsar a través dels seus romanents

L'ajuntament acumule més de 800.000 euros d'anualitats passades

El consitori està valorant actuar a la piscinia i crear ajudes pels agricultors afectats pel sharka. | Foto: NDM

L’ajuntament de Massalió està estudiant quins projectes emprendre a través dels romanents de tresoreria que podrà incorporar al llarg d’este exercici dins dels seus pressupostos. Massalió és un dels municipis del Matarranya que acumule més romanents. Parlem de més de 800.000 euros, dels quals té intenció d’invertir una proporció important a projectes, i guardant-ne uns altres més per a tindre liquiditat davant d’alguna situació d’emergència.

Des del consistori s’està valorant quines prioritats té el municipi i contemplar-les en estos romanents. Entre ells, s’està estudiant la possibilitat de reparar carrers de la vila, així com fer una inversió important en la conservació de camins rurals.

Al mateix temps, s’està valorant actuar a la piscina, un espai que té més de 30 anys i que necessite millores. Finalment, s’està estudiant la possibilitat de crear ajudes per als agricultors afectats per la sharka, i que ha castigat amb molta duresa els camps de préssec de Massalió.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank