Logotips d'organismes oficials
blank

La Diputació actuarà enguany a camins rurals de 126 municipis de la província

Actuarà als mateixos pobles que ho va fer l'any 2019, de tal forma que va alternant a totes les poblacions de Teruel cada dos anys

L'adequació de camins rurals és un dels serveis més demandats pels ajuntaments de tota la província. | Foto: NDM

La Diputació té previst actuar enguany en la conservació i reparació de camins rurals de 126 dels 236 municipis de la província, que seran exactament els mateixos que es van beneficiar d’esta acció l’any 2019. D’esta manera, i tal com va remarcar José Sancho, diputat delegat de Camins Rurals, l’equip de govern està complint el compromís d’actuar cada dos anys a tots els municipis del territori. En este sentit, Sancho va reconéixer que “no resultarà fàcil complir amb la planificació que teníem marcada”, perquè “una vegada va arribar la renovació d’estos contractes, vam tindre Filomena i ara una primavera molt plujosa”.

L’adequació de camins rurals és un dels serveis més demandats pels ajuntaments de tota la província. La planificació per a enguany preveu un total de 1.030 dies de treball a l’anualitat per cobrir les necessitats dels municipis. Durant l’any 2021, la secció de camins rurals dispose d’un parc de maquinària, entre màquines pròpies i subcontractades. Per a fer estos treballs, la Diputació dispose de la maquinària i dels maquinistes necessaris que actuen en els diferents pobles de la província, millorant l’accés a les diferents explotacions de finques agrícoles i ramaderes, millorant la xarxa de camins i altres infraestructures agrícoles, com són moviments de terres, anivellament de parcel·les i adequació de cunetes.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank