Logotips d'organismes oficials

Vall-de-roures s’emporte un any d’internet per satèl·lit gratis gràcies a un divertit vídeo

El municipi del Matarranya s'ha endut el premi nacional «Internet, Patrimonio de Todos», on han participat veïns del municipi en un anunci molt entretingut

Video Thumbnail
Valderrrobres wifi 1080p
Vall-de-roures s'ha emportat el premi nacional del concurs 'Internet Patrimonio de Todos'. I ho ha fet compartint pòdium juntament amb les localitats de Frías a Burgos i Zahara a Cadis. Estava previst que l'organització del concurs nacional convocat per la multinacional de telecomunicacions Eurona i

Vall-de-roures s’ha emportat el premi nacional del concurs ‘Internet Patrimonio de Todos’. I ho ha fet compartint pòdium juntament amb les localitats de Frías a Burgos i Zahara a Cadis. Estava previst que l’organització del concurs nacional convocat per la multinacional de telecomunicacions Eurona i l’associació de Los Pueblos más bonitos de España premiés a dos localitats, però finalment les guanyadores han estat tres a causa de la creativitat i originalitat de les propostes. D’esta manera, Vall-de-roures s’emporte un any gratis d’internet per satèl·lit, una ferramenta indispensable per trencar la bretxa digital a la capital del Matarranya.

En una primera ronda, Vall-de-roures va ser un dels catorze finalistes del concurs. En ell va presentar un vídeo explicant com l’arribada de banda ampla per satèl·lit contribuiria a canviar la vida de la població. Així que amb gran il·lusió els veïns del poble esperaven el veredicte final. Anaven a ser dos els pobles guanyadors, però la qualitat de les propostes ha fet que el jurat, format per periodistes i representants institucionals compromesos amb la reducció de la bretxa digital en el món rural, hagi decidit tres poblacions guanyadores.

La capital del Matarranya va presentar ‘Valderrobres wifi’, tota una reivindicació, i en gran sentit de l’humor van explicar com internet pot millorar la vida dels veïns. Un grup de WhatsApp per a fer la partida de cartes, videocridades familiars a l’estranger, connexió per estudiar o per accedir a les xarxes socials o com ser influencer rural, són només alguns dels exemples de les escenes que inclou este vídeo tan divertit. El poble ha celebrat l’arribada d’internet per satèl·lit. Sobretot, de cara a la connexió dins de la vila, declarat conjunt històric i protegit per patrimoni.

REDACCIÓ
Mitjans