Logotips d'organismes oficials

La primera volta s’acabe amb un Valderrobres entre les places de lliga d’ascens

Victòria contundent contra el Fuensport B (5-0) dels de la capital del Matarranya. Calaceit va guanyar al camp del Samper (0-2). Massalió va caure contra el líder (5-2)

La primera volta s’acabe amb un Valderrobres entre les places de lliga d’ascens
L'equip de Valderrobres jugant en el seu camp. | Foto: NDM

Acabe la primera volta de la lliga regular de Primera Regional. Este passat cap de setmana es va viure la 11ena i última jornada de la primera volta. I de moment, un dels tres equips del Matarranya se situe entre les places privilegiades que donaria accés a la lliga d’ascens. És el Valderrobres, que ara mateix se situe tercer a la classificació, després de golejar al Fuensport B (5-0). Victòria incontestable contra l’equip més dèbil de la capital provincial. Els del Matarranya van encarar la victòria a la primera part. De fet, s’havien jugat escassos 15 minuts quan va arribar el primer gol del partit. Va ser obra de Óscar, que ara mateix és el jugador més determinant del Valderrobres. Pocs minuts més tard, Espallargas va fer el segon, donant molta tranquil·litat a l’esquadra local. A la segona part es va ampliar la diferència entre els dos equips. En els últims 20 minuts, Valderrobres va fer tres gols més, de la mà de Lombarte, Raúl i Óscar una altra vegada. Victòria contundent i molt important per al Valderrobres, que es manté en la zona privilegiada de la classificació, i conscient que encara quede molt d’aquí a l’última jornada.

Per la seua part, el Calaceit també va sumar una victòria molt important en l’última jornada. Va ser contra el Samper, que ara mateix tanque la classificació (0-2). Tres punts d’or per a l’esquadra del Matarranya, que arribat a l’equador de la lliga regular se situe a meitat taula, sumant 15 punts i a 4 punts de la lliga d’ascens. Partit que no es va resoldre fins a la segona part. Sergi Manero va obrir el marcador quan es jugaven els primers instants de la represa. Ionel va sentenciar el partit quan encara quedaven 20 minuts de joc. Calaceit tanque la primera volta amb aspiracions de jugar la lligueta d’ascens. La clau, fer-se més forts a casa. Per la seua part, Massalió va tancar la primera volta amb derrota al camp del líder (5-2). Partit complicat contra un rival molt sòlid. Els locals van obrir el marcador al quart d’hora, però Marcos va posar l’empat als 20 minuts de partit. De fet, el xoc va estar obert fins al minut 70, quan el Atlético Teruel va sentenciar (4-1). Tot i això, Massalió va retallar distàncies amb un gol de Puyol.

R. LOMBARTE
Mitjans