Logotips d'organismes oficials

El Valderrobres CF s’emporte l’últim derbi i obre un forat de 5 punts en la lluita per l’ascens

Victòria de l'equip de la capital contra el Massalió (4-2) en un partit en molts de gols. Calaceit va caure al camp d'un Valdealgorfa (2-1) que continue molt sòlid a casa

El Massalió i el Valderrobres, en una foto d'arxiu del partit que van disputar durant la primera volta. Foto: R. Lombarte

Primera jornada de la segona volta i última jornada de la temporada la que s’ha celebrat els dies previs a les Festes de Nadal. Un 2021 que s’ha tancat amb derbi entre equips del Matarranya. El Valderrobres CF i el Massalió es van trobar a Sant Roc en un partit molt lluitat i que es va resoldre en dos moments de gran inspiració local (4-2). Una jornada més, Óscar, la referència en atac del conjunt local, va ser determinant per a sumar els 3 punts. De fet, i quan encara no s’havien jugat 15 minuts, els de la capital comarcal guanyaven per dos gols (2-0). Va ser en dos jugades consecutives, deixant molt tocat al Massalió. Tot i això, l’equip visitant no li va perdre el color al partit, i en un embolic a l’àrea local, Javi va posar emoció al partit (2-1). Però a la segona part, i en dos accions pràcticament consecutives, el Valderrobres va resoldre el partit. Primer, amb l’autogol de Puyol. I en la següent jugada, amb el gol de Raúl (4-1). Quedaven 30 minuts, tot un món a un partit. De fet, Caso va reduir distàncies al minut 70 (4-2). Però el resultat ja no es va moure més.

Amb esta victòria, el Valderrobres es consolide a la part noble de la classificació. Disputades 11 jornades, els de la capital comarcal han sumat 23 punts i es mantenen a 3 punts del líder. La jornada també ha acompanyat els interessos del Valderrobres, ja que Chiprana i Calaceit van perdre i Teruel i Fuensport A no van passar de l’empat. Per la seua part, Massalió s’encalle amb 11 punts després d’acumular quatre derrotes consecutives. Calaceit, per la seua part, va caure al camp del Valldesgorfa, un equip que si a domicili no ha sumat cap punt, a casa n’ha sumat 13 dels 18 que s’han disputat. I bona culpa la té el porter. Calaceit i Valdealgorfa van jugar un partit molt igualat, i que al final es va resoldre per detalls. Els locals van obrir el marcador sobre la mitja hora de partit. Però als pocs minuts, Joanet va posar l’empat a gols.L’equip del Matarranya va tindre alguna ocasió per a posar-se davant en el marcador. Però la sort no va estar del seu costat, i Antolí es va fer un gol a la seua pròpia porteria en la segona part. Calaceit va buscar un empat a la desesperada.

Esta derrota situe Calaceit a la 6ena posició, a 5 punts de les posicions d’ascens. De cara a l’any que ve, els del Matarranya reprendran la competició contra el Fuensport A, rival directe en la lluita per la part alta.

R. LOMBARTE
Mitjans