Logotips d'organismes oficials

La reforma dels vasos infantils de les piscines de Mont-roig acaben amb les contínues fugues d’aigua

La localitat també ha renovat el paviment, xarxes de distribució i sanejament del carrer de les Escoles.

Rando, Blanc i Traver al costat dels vasos reformats de la piscina. | Foto: NDM

Els vasos infantils de les piscines municipals de Mont-roig han obert este estiu amb un nou aspecte que posa fi a les contínues fugues d’aigua que patia esta instal·lació, que suposaven més de 12.000 litres diaris perduts. L’obra, finançada amb els fons del Pla extraordinari de Concertació 2022 de la Diputació de Terol (DPT), ha suposat un canvi integral d’aspecte dels dos vasos de la zona infantil, amb un canvi de l’enrajolat, a més de la canalització.

L’obra ha suposat una inversió de 36.000 euros dels 78.089 que ha rebut la localitat amb el Pla de Concertació. El president de la Diputació de Terol, Manuel Rando va visitar les instal·lacions al costat de l’alcaldessa de Mont-roig Gloria Blanc i la diputada Susana Traver destacant de nou les moltes possibilitats que s’han obert durant estos últims anys per als ajuntaments gràcies a les línies d’ajuda de la DPT.

L’alcaldessa de Mont-roig va explicar que l’objectiu principal de la reforma era acabar amb les fugues d’aigua que s’havien detectat en els dos últims anys en un dels vasos, però, a més, s’ha usat el canvi de canalització “per a posar una rajola més adequada que la que teníem, de gres, feta per a piscines que no crema els peus. L’obra s’ha acabat amb èxit en poc temps i estem molt contents”.

Blanc també va mostrar les reformes que es van realitzar en l’edifici de les piscines amb el POST 2020. Va consistir en la reforma i redistribució dels lavabos, la zona de dutxes i la infermeria i va suposar una inversió d’una mica més de 23.000 euros.

El president Rando i la diputada Traver també van coneixer el nou aspecte de part del carrer de les Escoles, renovada en paviment i xarxes de distribució i sanejament amb uns 63.000 euros del POST 2021 que, segons va apuntar l’alcaldessa de Mont-roig ha hagut de suplementar l’ajuntament per a fer front a diferents problemes detectats en la seua construcció. “És un espai molt important perquè connecta amb una de les portes d’accés antigues de la població, que ha sigut una mica complicada perquè hi havia molts desnivells”, va dir.

REDACCIÓ
Mitjans