Logotips d'organismes oficials

CD Valderrobres i CD Calaceit, únics equips del Matarranya a la lliga regional

La lliga a la 1ª Regional arranca el 25 de setembre amb 14 equips. Finalment el CF Massalió no s'ha inscrit a la competició

Imatge d'arxiu d'un derbi entre el CD Valderrobres i el CD Calaceit. | Foto: PV

La Federació Aragonesa de Futbol ha donat a conèixer este dimarts 23 d’agost el calendari de lliga per a la 1ª Regional Grup 4 en el que estan inclosos els equips de la província de Terol en esta categoria i també alguns de zones properes de la província de Saragossa. Enguany destaca el fet que la comarca del Matarranya només comptarà amb dos equips federats i en competició com són el CD Valderrobres i el CD Calaceit. L’altre equip que habitualment competia a la categoria als darrers anys, el CF Massalió finalment no s’ha inscrit per a la competició fet que suposa que després de molts i molts anys, la comarca només dispose de dos conjunts de futbol a la lliga.

La lliga està formada per un total de 14 equips que a més del Valderrobres i el Calaceit són el Valdealgorfa, el Utrillas ‘B’, el Calanda, el Teruel ‘B’, Fuensport ‘A’, el Maella, el Samper de Calanda, el Chiprana, Torrecilla, Híjar, Sporting de Alcanyís i Alcanyís ‘B’. Moltes novetats a la competició amb la presència del Maella i del Calanda, que l’any passat militaven a la Regional Preferent i el retorn d’equips com el Sporting Alcanyís o Alcanyís ‘B’. Destaca també la presència d’equip a Híjar o el Utrillas ‘B’, després que el seu primer equip haja pujat a 3ª Divisió. Cal destacar que en esta oportunitat hi ha menys viatges a Teruel capital, ja que es compta només amb el Teruel ‘B’ i el Fuensport ‘A’ en un desplaçament molt llarg sempre per als equips de la comarca del Matarranya.

La lliga a la 1ª Regional arranca el 25 de setembre en una categoria que si bé no compta amb descensos, el primer classificat ascendix a la Regional Preferent i el segon disputa un play-off amb diferents eliminatòries per tal de pujar a la categoria superior. El Valderrobres a la primera jornada debutarà a casa, al camp municipal de San Roque rebent la visita del CF Alcanyís ‘B’, mentre que el CD Calaceit visitarà el camp del Valdealgorfa. La competició comptarà amb un total de 26 jornades, sent el darrer el cap de setmana del 14 de maig de 2023 i en la que el CD Valderrobres jugarà com a local contra el Valdealgorfa, mentre que el CD Calaceit ho farà visitant al Utrillas ‘B’. La competició descansarà els caps de setmana del 30 d’octubre, 4 de desembre, per Nadal, el 5 de febrer, també el 5 de març i per Pasqua el 9 d’abril.

Els dos conjunts de la comarca del Matarranya inscrits a la competició es veuran molt prompte les cares als ‘derbis’. El primer d’ells arribarà ja a la jornada 2 del campionat amb un interessant Calaceit-Valderrobres al camp municipal de Calaceit. El partit de la segona volta a Valderrobres arribarà amb motiu de la jornada 15 i en ple hivern jugant-se el cap de setmana del 29 de gener. Tot a punt per a l’inici de la competició mentre els equips continuen amb els partits de preparació o pretemporada. Llàstima que el Massalió CF no haja pogut inscriure l’equip enguany per a la competició de 1ª Regional Grup 4.

REDACCIÓ
Mitjans