Logotips d'organismes oficials

Comarca obri les inscripcions per al nou curs esportiu

S'oferixen propostes per a escolars i adults, una lliga de futbol sala i activitats gratuites durant el setembre

Els interessats a apuntar-se a les activitats esportives poden inscriure's fins al dia 22 de setembre. | Foto: NDM

La Comarca del Matarranya arrenca este setembre un nou curs esportiu 2022-2023. En este sentit ha fet pública ja l’oferta completa d’activitats i han obert el període d’inscripció.

L’oferta esportiva és semblant a la d’any anterior i hi ha activitats per a escolars i per a adults. Per als xiquets i xiquetes s’ofereix: atletisme, bàsquet, voleibol, tenis, escacs, escalada, multiesport, futbol sala, zumba, arts marcials, patinatge i gimnàstica rítmica. Per a la gent adulta: gimnàstica per a majors, de manteniment i en cadires, zumba, preparació física, pilates, defensa personal, yoga i GAP. GAP és una de les novetats d’enguany, uns exercicis que treballen específicament en tren inferior, les zones dels glutis, abdominals i les cames.

Els interessats a apuntar-se a les activitats esportives ja poden inscriure’s, fins al dia 22 de setembre. Ho poden fer en línia a través de la pàgina de la Comarca, o bé, es pot fer a través del full d’inscripció i lliurar-lo als ajuntaments de la comarca, en el Departament d’Esports de la Comarca del Matarranya, o a través dels següents correus electrònics: deportes@matarranya.org o deportesmatarranya@gmail.com.

Les activitats esportives de la Comarca del Matarranya començaran el 3 d’octubre de 2022 i finalitzaran el 9 de juny de 2023. Els horaris i les activitats que es realitzaran a cada poble dependran dels inscrits i dels grups que es fuguen formar. Però, tal com apunta Salomé Roquer, tècnica d’esports de la Comarca, “intentàrem mantenir tot el que pugéssem els horaris que teníem l’any passat en els pobles”.

Lliga comarcal de futbol sala

Una de les altres propostes destacades d’enguany serà una lliga comarcal de futbol sala. L’any 2019 ja es va intentar organitzar la lliga, però va quedar trucada amb l’arribada de la pandèmia, ara es vol recuperar la iniciativa. El Departament d’Esports ha convocat per a dilluns, 26 de setembre, una reunió dirigida a totes aquelles persones que estiguen interessades a formar equips en esta lliga comarcal. La reunió se celebrarà en la seu comarcal de Vall-de-roures.

Serà una lliga federada, amb assegurança inclosa, per a persones majors de 16 anys, i hauran d’aportar 50 euros per jugador. Segons Comarca amb uns 6 equips de 8 jugadors es podria ja organitzar la lliga. Per a més informació, es pot contactar amb el telèfon 978.89.08.83.

Activitats gratuïtes

A banda del curs anual, el Departament d’Esports ha organitzat diverses activitats esportives per a adults, que seran gratuïtes, durant tot el mes de setembre. Es requerirà que hi haja un nombre mínim d’inscrits per a fer l’activitat, i és obligatori inscriure’s fins al dia abans de celebració de l’activitat. “Estes activitats servixen perquè la gent conegue unes altres modalitats esportives que també podem oferim des de Comarca”, explicava la tècnica.

Les activitats seran:

Circuit Training:
La Freixneda: dijous, 15 de setembre, a les 19.00 hores, en la pista del col·legi.
Fórnols: dimarts 20 de setembre, a las18:30 h. en el saló multiusos.
La Torre del Comte: dimecres 21 de setembre, a les 17.30 h. en el poliesportiu.
Fondespatla: dilluns 26 de setembre, a les 18.00 hores, en el Cubic.

G.A.P (glutis, abdominals i cames):
Mont-roig: dijous, 15 de setembre, a les 18.30 h. a la sala Tatami.
Valljunquera: dijous, 15 de setembre, a les 19.30 h., en el poliesportiu.
Queretes: dilluns, 19 de setembre, a les 18.00 hores, en el recinte firal.

Gimnàstica saludable en cadires:
Torredarques: dijous, 15 de setembre, a les 17.00 hores, en la plaça.
Arenys de Lledó: dilluns, 19 de setembre, a les 17.30 hores, en el frontó.
Lledó: dilluns, 19 de setembre, a les 19.00 hores, en el saló.
La Portellada: dimarts, 20 de setembre, a les 17.00 hores, en l’exterior de les piscines.
Beseit: dijous, 22 de setembre, a les 18.30 hores, al Palau
Ràfels: dilluns, 26 de setembre, a les 17.00 hores, en la plaça.

Yoguilates:
Calaceit: dimecres, 14 de setembre, a les 18.00 hores, a l’ajuntament.
Massalió: dimecres, 14 de setembre, a les 19.30 hores, en el poliesportiu.
La Vall del Tormo: dijous, 15 de setembre, a les 18.00 hores, en els baixos de l’ajuntament.
Pena-roja de Tastavins: dilluns, 19 de setembre, a les 19.30 hores, en el saló cultural.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans