Logotips d'organismes oficials

Originalitat i molta diversió durant la festa de disfrassos de Queretes

La població, que tanque la ronda de festes patronals al Matarranya, ha commemorat les Festes Majors amb un munt de propostes que s'han allargat durant sis dies

Video Thumbnail
Festes Queretes Disfrassos
Mickey Mouse, uns autos de choque, el funeral de la Reina d'Anglaterra, els Pallassos de la Taleca, Willy Wonka, la seua fàbrica de xocolata i els Oompa Loompa, o inclús el joc televisiu de 'La Ruleta de la Suerte' amb el seu particular Jorge Fernández. En el marc de les seues Festes Patronals, Quer

Mickey Mouse, uns autos de choque, el funeral de la Reina d’Anglaterra, els Pallassos de la Taleca, Willy Wonka, la seua fàbrica de xocolata i els Oompa Loompa, o inclús el joc televisiu de ‘La Ruleta de la Suerte’ amb el seu particular Jorge Fernández. En el marc de les seues Festes Patronals, Queretes va viure el domenge 9 d’octubre una tarde de disfrassos i de xarlotada molt entretinguda, on les colles van tirar d’humor i sobretot de molta originalitat en un dels actes més esperats de les seues festes. Un concurs de disfrassos que va incorporar inclús un jurat professional, i que va deliberar a favor del Musical Grease com a millor proposta d’estes festes 2022, rendint homenatge a la recent desapareguda Olivia Newton-John.

Les penyes de Queretes no sol van tirar d’originalitat i d’actualitat, sinó que moltes inclús es van preparar un guió perquè el públic s’ho passés en gran. Entre els moments més divertits de la tarde, l’aparició a la plaça major de ‘La Ruleta de la Suerte’. Tres concursants molt particulars havien de resoldre un panell instal·lat damunt l’escenari. Amb un Jorge Fernández entregat i inclús una ruleta amb unes fitxes més vives que mai, els riures van estar assegurats. El concurs va estar amenitzat amb la música de la Charanga Armonía del poble, i des del jurat i la conducció de l’acte van agrair a tots els participants la seua originalitat en un acte que es va allargar més d’hora i mitja.

Unes Festes de Queretes que han reunit molt de públic, sobretot el cap de setmana, i que posen el colofó a una roda de Festes del Matarranya que enguany han recuperat la normalitat. Durant sis dies, Queretes ha vibrat en moltes activitats. Divendres es va viure una ronda de bodegues pel poble, mentre que el dissabte es va celebrar la tarde folklòrica. Tampoc van faltar el parc infantil, les jornades taurines, que estes festes estrenaven nou emplaçament, o el ball, amb actuacions de la talla de Montesol o Alaska on Tour. Dilluns a la tarde es va viure teatre, amb la proposta ‘La netejadora de sang’, amb text i direcció a càrrec del matarranyenc Jacobo Julio.

R. LOMBARTE
Mitjans