Logotips d'organismes oficials

Rècord de participació en el final de curs de les activitats esportives de la Comarca del Matarranya

Fondespatla va ser la localitat triada per a albergar una jornada esportiva i de convivència

Video Thumbnail
Rècord de participació al final de curs de les activitats esportives de Comarca del Matarranya
Ruta turística per Fondespatla, jocs, balls i berenar. És el que tenia preparat el departament d'Esports de Comarca del Matarranya com a celebració del final de curs. Esta jornada esportiva i de convivència estava organitzada per al dimarts 13 de juny, però a causa de les pluges es va retardar 24 ho

Ruta turística per Fondespatla, jocs, balls i berenar. És el que tenia preparat el departament d’Esports de Comarca del Matarranya com a celebració del final de curs. Esta jornada esportiva i de convivència estava organitzada per al dimarts 13 de juny, però a causa de les pluges es va retardar 24 hores. Fet que no va impedir l’assistència massiva a la cita. I és que al voltant de 180 persones es van animar a participar, una xifra que ha estat més alta que mai. Rocío Zapater, monitora de Comarca del Matarranya afirma que “enguany estem rebentant rècords, jo crec que estem entre 170 i 180 persones, és l’any que més gent ha vingut“.

Tota la tarda va estar plena d’activitats diverses, tal com explica Zapater, “hem fet un volt pel poble, després hem fet diferents jocs de relleus… Jocs de competició sana, que agraden, i que en pobles petits no pots fer. I en acabat, una mica de ball i un berenar”. Un dia per a fer exercici, però també, tal com recalca Rocío, de convivència amb veïns d’altres pobles de la comarca, “avui és un dia festiu i esportiu, però, a més, de retrobament amb gent que es coneixen d’altres pobles. Si no estigueren dies com este, potser en tot l’any no es veurien”, i és que Zapater ha estat testimoni de converses com “ens veiem l’any que ve” al que li seguixen comentaris com “no sé si tornaré per l’edat”. Però des de l’organització asseguren que “any rere any, aquí estem més gent i de totes les edats”.

De cara a la setmana que ve des de Comarca també han organitzat una excursió al Parrissal de Beseit, la qual tindrà lloc el dimarts dia 20. Esta va ser una activitat que es va programar a la fi de la pandèmia, però que els usuaris de les activitats esportives els va agradar i han tornat a demandar. “Els va quedar un bon record, amb les noves passarel·les, l’acompanyament dels monitors i el fet d’anar amb gent coneguda. I ens van sol·licitar que perquè no ho tornàvem a fer”, explica la monitora i recorda que “tenen fins a este cap de setmana per apuntar-se. De moment, estem uns 40 o 50 per a anar, està tenint una altra vegada molt bona acollida”.

Amb estes propostes, les activitats d’hivern es donen per acabades, però ara comencen les classes d’estiu, com la natació i l’aiguagim.

ISABEL APARICIO
Mitjans