Logotips d'organismes oficials

Una víctima mortal i dos ferits en un accident frontal a Massalió

Diferents efectius es van traslladar al lloc de l'accident, on van haver de rescatar les dos persones ferides. La carretera va estar tancada a la circulació en els dos sentits durant unes hores

L'accident frontal va provocar la mort a l'acte de la conductora d'un dels cotxes. Foto: NDM

Este dimecres, 16 d’agost, s’ha produït un accident al quilòmetre 5 de la carretera A-1412, al terme municipal de Massalió. La col·lisió frontal entre dos cotxes ha provocat la mort, a l’acte, d’una dona originària de Calaceit i que residia des de fa anys al Regne Unit, mentre passava les vacances al seu poble natal. El cos de la morta ha estat traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Saragossa.

A l’altre vehicle hi havia dos ocupants, també de Calaceit, les quals es van quedar atrapades a l’interior del vehicle, i van necessitar de la intervenció dels bombers per a poder sortir. Una va resultar ferida greu i la van traslladar en helicòpter fins a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa, mentre que l’altra ocupant va resultar ferida lleu. Totes dos estan fora de perill.

L’accident ha coincidit amb el dia de Sant Roc, festiu a Calaceit, per la qual cosa la localitat està en estos moments en les seues festes majors. Com que era festiu, els dos vehicles tenien intenció d’anar a la farmàcia de Massalió, per ser la farmàcia més pròxima. Quan tornava de Massalió, i per motius que s’investiguen, la víctima mortal va envair el carril contrari i causant la col·lisió.

Fins al lloc de l’accident es van traslladar diferents efectius, 4 bombers i 1 oficial del Parc de Bombers d’Alcanyís, dos ambulàncies del 061, Guàrdia Civil, bombers de la DPZ i manteniment de carreteres, que han intervingut a l’accident.

L’accident va ser a migdia, quan la conductora morta va sortir d’una corba envaint el carril contrari. A conseqüència del sinistre, la carretera es va mantindre tancada per a tots dos sentits fins a aproximadament les 17 hores. Des de l’ajuntament de Calaceit lamenten molt la pèrdua i han posat a disposició de la família tota l’atenció oportuna. Tota una desgràcia per a este municipi que estava en plenes festes patronals.

Redacció
Mitjans