Logotips d'organismes oficials

La construcció dels pisos de lloguer social de Valljunquera finalitzarà tres mesos abans del previst

L'empresa constructora de l'edifici ha acurçat els terminis. Les previsions d'edificació, que estaven posades a finals de desembre d'este any, acabaran tres mesos abans del que s'esperava.

Video Thumbnail
La construcció dels pisos de lloguer social de Valljunquera finalitzarà tres mesos abans del previst
El nou edifici de lloguer social de Valljunquera constarà de 4 pisos. Es tracta d'un projecte molt important per al poble, ja que actualment tenen un problema de falta d'oferta residencial que esperen donar sortida amb estos pisos. Això sí, un any i mig d'execució és el que costa la construcció d'es

El nou edifici de lloguer social de Valljunquera constarà de 4 pisos. Es tracta d’un projecte molt important per al poble, ja que actualment tenen un problema de falta d’oferta residencial que esperen donar sortida amb estos pisos. Això sí, un any i mig d’execució és el que costa la construcció d’estos quatre habitatges. Així ho expressa Susana Traver, alcaldessa de la localitat, “entre l’adquisició del solar i la construcció sumem mig milió d’euros, cosa que per a una petita localitat, com Valljunquera resulta una gran inversió”. Traver apunta que, per altra banda, és “una gran aposta per donar viabilitat als nostres joves i a què nous pobladors puguen quedar-se a viure a Valljunquera”.

La construcció de l’edifici, adjudicada a una empresa del poble, va molt més ràpida del previst, i acurçaran els temps en tres mesos. Quan inicialment la previsió de finalitzar estos quatre habitatges de lloguer social era el desembre, finalment la construcció s’acabarà al setembre. L’alcaldessa afirma que “estem força contents” i és que “tenim llista d’espera, hi ha joves que es volen emancipar i estan esperant que acabem estes cases, també tenim nous pobladors que ens han trucat per veure com avancen les obres”.

Des del consistori afirmen que a finals d’este any 2024 ja podrien estar vivint quatre famílies a l’edifici. “Estem molt il·lusionats per pensar que este any tindrem quatre famílies” i és que, tal com apunta Traver “és una obra molt costosa, però també crec que és una de les que seran més recordades i més necessitades en esta localitat durant anys” .

Així, Valljunquera disposarà d’un total de nou habitatges de lloguer social. Un gran pas davant pel problema residencial de la localitat. Des de l’ajuntament afirmen que si continuen tenint famílies que volen viure al poble, però no troben casa, continuaran apostant per donar cabuda a esta demanda.

ISABEL APARICIO
Mitjans