Logotips d'organismes oficials

Cada any hi ha més inscripcions al campament de futbol

El camp San Roque , de Vall-de-roures acull cada any a més participants per a l'activitat esportiva

Video Thumbnail
Cada any hi ha més inscripcions al campament de futbol
Durant tres setmanes el Camp de Futbol Municipal de Vall-de-roures San Roque està replet de xiquets. Des de les 10 del matí fins a les 7 de la vesprada s'està realitzant el Campus de Futbol d'estiu de la capital comarcal. En ell els més petits aprenen aquest esport, van a la piscina i realitzen dife

Durant tres setmanes el Camp de Futbol Municipal de Vall-de-roures San Roque està replet de xiquets. Des de les 10 del matí fins a les 7 de la vesprada s’està realitzant el Campus de Futbol d’estiu de la capital comarcal. En ell els més petits aprenen aquest esport, van a la piscina i realitzen diferents jocs durant tot el dia. Una activitat que creix cada any i que dura 3 setmanes. Javier Dilla, monitor de Campus Futbol de Vall de Roures explica que “a més del futbol fem més activitats, anem a la piscina, havent dinat fem diversos tallers relacionats amb el futbol però que no són estrictament de futbol”.

Tres setmanes, a la qual els interessat podien apuntar-se de manera independent i en les quals els inscrits han estat de 70, 50 i 85 respectivament. A més, durant l’última setmana tenen l’opció de dormir en l’alberg de la localitat, enguany són 40 els nens que passaran les nits fora, i és que l’alberg no té capacitat per a més. Aquesta activitat ajuda a la conciliació familiar “per a a els pares que estàn treballant a l’estiu aquests horaris els va molt bé” però també per l’autonomia dels més petits, “estar tot el dia fora de casa, sense els seus pares o mares, a l’hora de menjar i coses així, per a ells és boníssim”, afirma Dilla.

Segons l’entrenador, el campus de Futbol d’Estiu de Vall de Roures “té cada any un poc més d’inscrits, això és senyal de que la gent està contenta i que funciona bé”. Entre sis i set monitors treballen amb els xiquets, en funció dels inscrits. “Els monitors porten ja anys treballant aquí, són molt professionals i són perfils que ens interessen”, entre ells hi ha graduats en esport, professorat o psicologia” Aquest Campus de Futbol és una opció d’estiu que ajuda a la conciliació recorrent a una vida sana i allunyant les pantalles dels més petits.

ISABEL APARICIO
Mitjans