Logotips d'organismes oficials

GUCO reconeix la dedicació dels seus empleats amb més de 30 anys de servei

Més de 350 persones van assistir al sopar de convivència

Els treballadors distingits van rebre una placa commemorativa. NDM

El dissabte 29 de juny es va celebrar en Vall de Roures el sopar de convivència de l’empresa Ramaderia Unida Comarcal (GUCO S. COOP). Més de 350 persones van assistir a l’esdeveniment, entre socis, empleats, integrats i altres convidats, reprenent una tradició anual que no s’havia celebrat des de 2019.

Entre els assistents es trobaven el president de la Diputació Provincial de Terol, Joaquín Juste; el president de Caixa Rural de Terol, José Cuevas; i el director general, David Gutiérrez. També va ser present el vicepresident de Cooperatives Agroalimentàries d’Aragó juntament amb representants municipals i comarcals de la Comarca del Matarraña.

L’acte va començar amb la salutació del president sortint, Delfín Albesa Barberán, qui va agrair el suport rebut del Consell Rector durant els seus 20 anys de presidència, i la benvinguda del president entrant, Manuel Esteve Lombarte. Durant el sopar, el director Juan José Moles va exposar les dades de producció, les inversions previstes, així com la labor social i l’ocupació generada per Grup Arcoiris.

El moment culminant de la nit va ser la distinció a 14 empleats amb més de 30 anys de servei en l’empresa. Els membres del Consell Rector van lliurar a cadascun d’ells una placa commemorativa en reconeixement a la seva dedicació i implicació durant tots aquests anys.

L’esdeveniment va concloure amb un discurs del president de la Diputació de Terol, qui va elogiar la labor del Grup Arcoiris a la regió del Matarraña.

REDACCIÓ

Mitjans