Logotips d'organismes oficials

Matarranya al dia – 04.09.2020

Divendres, 4 de setembre de 2020

Benvinguts i benvingudes un dia mes a Ràdio Matarranya. Com cada dia arranquem el programa amb el repàs de premsa, el Radiobando i la previsió meteorològica.

Seguirem en la informació que més ens afecta al territori centrant-mos en el turisme. En primer lloc analitzarem en la presidenta de l’Associació d’Empresaris de la comarca del Matarranya com està anant l’estiu pel que fa al turisme. Després anirem fins a Mont-roig, concretament fins a La Torre del Marques. Oscar García, propietari d’aquest hotel que acaba d’obrir les portes ens donarà tots els detalls aquest nou projecte.

Un dia més seguirem coneixent el teixit empresarial de nostre territori. Casa Catalina de Beseit serà el nostre destí a ‘Som territori, som futur’.  Estem a les portes d’un nou cap de setmana i avui a Ràdio Matarranya tenim la cita setmanal per a parlar ‘Sense Tabús’. En l’episodi d’avui conversarem en Marina i Alba, del colectiu Rizoma (Saragossa) sobre models relacionals: relacions obertes, poliamor, anarquia relacional, etc.

També farem un viatge en el temps, concretament al 2010. En el “Tal dia com avui”, la secció on recordem l’última dècada al Matarranya, recordarem com es vivia el dia de les paelles a Pena-roja.

Informació, entreteniment, música i molt més és el que tenim preparat per al magazine Matarranya al dia d’avui, l’espai on el nostre territori sempre és el protagonista.

Mitjans