Logotips d'organismes oficials

El Partit Popular presente la seua candidatura per a l’ajuntament de Mont-roig, amb Miguel Gascón com a cap de llista

L'acte d'inici de campanya ha estat presidit pel president dels populars terolencs, Joaquín Juste. Més de cent persones han participat en este acte d'inici de la campanya.

Joaquin Juste va presidir l'acte de campanya del PP a Mont-roig. Foto: NDM

Sis mesos després de la celebració de les eleccions municipals i autonòmiques del passat 28 de maig, Mont-roig seguix sense alcalde després que no hi hagués cap candidat per ostentar la presidència de l’ajuntament de la localitat.

D’acord amb la llei electoral, el pròxim diumenge 26 de novembre es repetiran les eleccions. Uns comicis en què el Partit Popular presenta Miguel Gascón com a candidat a l’alcaldia, amb un projecte sòlid per a este municipi del Matarranya.

El candidat Miguel Gascón va voler agrair l’assistència de més de 100 persones en este acte d’inici de campanya i apuntava que la seua candidatura té “un projecte realista i de treball”. Gascón afronta la campanya “amb ganes i il·lusió” i assegura: “Estarem aquí per a tot”.

Miguel Gascón va estar acompanyat en este acte d’inici de campanya pel president dels populars terolencs, Joaquín Juste, qui s’ha compromès “amb l’impuls i el desenvolupament de tots els projectes que esta candidatura i este ajuntament ens trasllade”. “Ho farem. Este és el compromís del Partit Popular”, sentenciava.

REDACCIÓ

 

Mitjans