Logotips d'organismes oficials

El PAR demana el vot a Mont-roig per a la seua llista de “persones amb valentia, ganes de treballar i els peus a terra”

Este divendres el Partit Aragonès tancarà la seua campanya amb un acte electoral al poble amb la presència de diferents representants de l'agrupació

La candidatura està liderada per María Pilar Blanc, a l'esquerra de la imatge junt amb la resta de membres de la llista. Foto: NDM.

El Partit Aragonès concorre a les eleccions municipals del pròxim 26 de novembre a Mont-roig amb una llista de “persones amb valentia, ganes de treballar i amb els peus a terra”, i un programa electoral que inclou propostes per a joves, emprenedors, associacions, camins o cultura, entre moltes altres. La candidatura està liderada per María Pilar Blanc, que ja té experiència al Consistori, ja que en la darrera legislatura va ser regidora per la formació aragonesista. Darrere d’ella completen la llista Miguel Mario Vives, Gustavo Gil, David Centelles, José Luis Milián, Francisca De La Fuente i Paola Agud.

La formació inclou entre les seues propostes la col·laboració amb les associacions del municipi, així com reforçar la informació, assessorament i orientació a emprenedors. Pel que fa a infraestructures, volen impulsar les basses laterals del riu Escorza, així com un pla d’asfaltatge dels principals camins municipals, a més de condicionar i embellir les entrades del poble i entorn de la Mola. Una altra de les propostes que recull al programa és la instal·lació d’un repetidor per millorar la cobertura mòbil. A més, defensen la continuïtat del projecte Sierras Matarraña i es comprometen a l’adaptació d’un local per a joves i adequar un espai museístic dedicat a les dones. Proposen fomentar la participació ciutadana per realitzar millores al municipi i es comprometen a sol·licitar programes experiencials d’ocupació i formació, escola taller, per a la localitat. Un altre punt fonamental és impulsar un estudi per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a la reducció del cost de la pujada de l’aigua, que repercutirà favorablement a tots els veïns i indústries del municipi.

El Partit Aragonès celebrarà divendres que ve un acte electoral i trobada amb els veïns a Mont-roig, com a tancament de campanya. En este acte, participarà el secretari general del PAR i portaveu a les Corts, Alberto Izquierdo, juntament amb representants del partit a la Comunitat, província i comarca.

REDACCIÓ
Mitjans