Logotips d'organismes oficials

Parc residencial, caserna de la Guàrdia Civil i la Mola, prioritats de Mont-roig

El popular Miguel Gascón és el nou alcalde del municipi, amb el vot dels 7 regidors municipals

Video Thumbnail
Miguel Gascón és el nou alcalde de Mont-roig
Miguel Gascón (PP) ja és el nou alcalde de Mont-roig. El passat dissabte 16 de desembre a les 12 del matí, la sala de plens de la Casa Consistorial va acollir l'acte d'investidura per a constituir la nova corporació municipal. I després d'obtenir els 7 vots dels 7 regidors municipals de Mont-roig, M

Miguel Gascón (PP) ja és el nou alcalde de Mont-roig. El passat dissabte 16 de desembre a les 12 del matí, la sala de plens de la Casa Consistorial va acollir l’acte d’investidura per a constituir la nova corporació municipal. I després d’obtenir els 7 vots dels 7 regidors municipals de Mont-roig, Miguel Gascón va jurar el càrrec d’alcalde per als pròxims anys i va tindre unes emotives paraules, tant per a la seua família com per a tots els veïns de la població. Gloria Blanc, fins aquell dissabte alcaldessa de Mont-roig, li va fer entrega de la vara de mando bastant emocionada, simbolitzant este canvi de poders municipals. L’acte d’investidura va ser seguit per molts veïns i veïnes de la població, i ha segut el desenllaç d’un procés que ha estat bastant particular. El passat mes de maig, Mont-roig es va quedar sense Eleccions Municipals perquè no es va presentar cap candidatura. La junta electoral va convocar uns nous comicis per a finals de novembre, amb el risc que si no eixia corporació municipal el poble podia ser governat per una gestora. En esta revàlida, finalment van eixir tres llistes. A les eleccions, el popular Miguel Gascón va traure 5 regidors, mentre que Teruel Existe va obtindre 2 representants. Per tres vots, el PAR es va quedar fora de l’ajuntament.

En la seua primera intervenció com a alcalde, Gascón va entendre que «ens intentarem posar al dia el més ràpid possible, que el període d’adaptació sigue el més breu possible, i aprofitarem les Festes de Nadal per a treballar a tota màquina i distribuir-nos les faenes». Pel que fa a projectes i reptes per a Mont-roig, el nou alcalde de la població va considerar que «el més important és el dia a dia» i resoldre «les necessitats dels veïns», encara que hi ha algunes qüestions que preocupen i que caldria resoldre. Una d’elles és «el futur de la caserna de la Guàrdia Civil». Damunt de la taula també està «la consolidació de la Mola», on en estos moments s’està actuant, així com qüestions vinculades a l’energia i abaratir els gastos del consistori, com serien la il·luminació o el punt de captació d’aigua. Miguel Gascón també va parlar sobre parc residencial. «És una qüestió important. Hem de fer alguna cosa perquè la gent que vulgue viure aquí no tingue l’obligació de marxar fora. Els pobles som la gent, i sense gent no hi ha futur». Des de Teruel Existe, César Lombarte, va recordar que «arribem a l’ajuntament amb ganes de treballar. Inclús abans de les eleccions, vam convindre anar tots de la mà, anaren com anaren els resultats». Indústria, destí basat en el producte i el paisatge i parc residencial, les grans prioritats de l’agrupació.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans