Logotips d'organismes oficials

Un brot de COVID-19 deixe 33 contagis en 10 dies a Calaceit

L'Ajuntament va oferir ajuda a domicili amb serveis als seus veïns i veïnes per a subministrar medicaments o aliments

Imatge de la localitat. | Foto: calaceite.es

En les últimes setmanes Calaceit ha viscut un brot de COVID-19 que ha obligat els seus veïns a extremar les precaucions.

En només 10 dies, del 25 de gener al 3 de febrer, Calaceit ha registrat 33 contagis per coronavirus. Els quals, sumats als 10 casos registrats durant els primers dies de gener, deixen a Calaceit amb un total de 43 contagis des que va començar l’any. Una xifra elevada tenint en compte que al llarg del 2020 el municipi va registrar 14 contagis.

La situació ha provocat que en la localitat alguns serveis s’hagin suspès. El propi Ajuntament va cancel·lar fa ja unes setmanes totes les activitats esportives del gimnàs i pista de pàdel. Així mateix, Comarca també va decidir suspenen les classes d’esports i de l’Escola d’Adults.

En conseqüència, l’Ajuntament va oferir ajuda a domicili amb serveis als seus veïns i veïnes per a subministrar medicaments o aliments per a les persones confinades o que el necessitaren. De la mateixa manera, el Centre de Salut demanava a les persones amb confinament domiciliari prescit que ho compliren, i, des de l’Ajuntament recordaven que “no respectar el confinament és una conducta sancionable, per la qual cosa qui tingui coneixement d’algun incompliment de confinament ha d’informar immediatament la Guàrdia Civil”.

REDACCIÓ
Mitjans