Logotips d'organismes oficials

La incidència del coronavirus continue a l’alça als pobles del Matarranya

Se suspenen els campaments que impulse Comarca per un positiu

En els últims 7 dies s'han detectat un total de 19 positius a la Comarca. | Foto: NDM

La incidència del coronavirus continue a l’alça a les comarques del Baix Aragó. En les últimes dos setmanes s’han confirmat un total de 105 positius. De tots ells, 21 casos se concentren a la comarca del Matarranya, els quals suposen més de 300 casos per cada 100.000 habitants. En els últims 7 dies s’han detectat un total de 19 positius, repartits entre Queretes (8 casos), Vall-de-roures (5 casos), La Portellada (5 casos) i Beseit (1 cas).

S’està a l’espera dels resultats de més PCR que s’han fet al llarg de les últimes hores al territori. La detecció d’un positiu també ha obligat a suspendre els campaments que a l’estiu impulse Comarca del Matarranya. A nivell provincial, en les últimes dos setmanes s’han registrat 252 positius.

RUBÉN LOMBARTE
Mitjans