window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-155190099-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-56PVWNXVB6');
Logotips d'organismes oficials

Obertes les agendes perquè les persones vacunades de Janssen es poson la segona dosi

La comissió de Salut Pública recorde que se'ls reforçarà la immunització amb Pfizer o Moderna

Les persones vacunades per Janssen hauran de reforçar la immunitat amb una segona dosi de Pfizer o Moderna. | Foto: NDM

Aquells aragonesos que es van posar la primera vacuna de Janssen poden demanar cita a través de la pàgina web o l’aplicació de Salud Informa per a rebre la segona dosi contra la covid-19. Tal com es va aprovar a la comissió de Salut Pública, i a proposta de la Ponència de Vacunes, a estos usuaris se’ls administrarà una nova dosi de reforç amb Pfizer o Moderna. A Aragó, unes 58.000 persones són susceptibles de rebre esta segona dosi. Les setmanes prèvies es va viure la immunització en certs col·lectius, com ara persones sense casa o els interns de centres penitenciaris.

Des de Direcció General de Salut Pública recorden, a més, que continue oberta l’opció de demanar cita a aquelles persones que encara no s’han vacunat, així com per als majors de 70 anys que han de rebre una dosi addicional, dosis que, en la majoria de casos, s’està administrant a la vegada que la vacuna de la grip. Fins a dia d’avui, s’han posat pràcticament 130.000 vacunes addicionals. De fet, durant estos dies s’han distribuït 33.624 dosis (16.260 són de Moderna i les altres de Pfizer) per garantir esta vacunació. D’elles, 2.428 han anat a parar a l’àrea d’Alcanyís.

REDACCIÓ
Mitjans