Logotips d'organismes oficials

Sanitat obre les cites per a la vacunació de record contra la Covid-19 per a majors de 18 anys

Tots els veïns que es vulguen posar la vacuna de reforç i tinguen de 18 a 60 anys, poden demanar la cita a través de Salud Informa o de l'aplicació mòbil

Les vacunes de reforç s'obren a totes les persones compreses entre els 18 i els 60 anys. | Foto: NDM

El Departament de Sanitat del Govern d’Aragó ha obert les agendes per a la vacunació de la dosi de record contra la Covid-19 per a tota la població nascuda a partir de l’1 de gener del 2004, és a dir, veïns de 18 anys per amunt. Les persones interessades poden agendar la seua cita a través de la pàgina web de Salud Informa o de l’aplicació.

Després de l’inici de la campanya de vacunació conjunta davant de la grip i de reforç de la Covid-19 a finals del mes de setembre passat, la immunització de record contra el coronavirus s’obre ara a una nova franja d’edat, concretament d’entre 18 i 60 anys (519.000 persones a Aragó), després de l’aprovació la setmana passada d’esta recomanació feta per part de la Comissió de Salut Pública.

La campanya s’ha fet de forma esglaonada per optimitzar la seqüència de vacunació de la població de més a menys risc o exposició i adaptar-se al calendari de disponibilitat de les vacunes. De moment ja s’han administrat un total de 295.481 dosis de vacunes contra la grip i 259.916 de reforç de la Covid-19.

REDACCIÓ
Mitjans