Logotips d'organismes oficials

Arcoiris formarà a professionals de l’alimentació en una segona edició del curs

El curs és la segona edició del Certificat de Professionalitat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària

La formació es realitzarà en una de les aules de major capacitat per a assegurar les distàncies. / Foto: J. Puig

Arcoiris recuperarà en les pròximes setmanes una de les activitats suspeses a causa de la ràpida propagació del COVID-19. La nova formació impartida pel grup hauria donat principi, en condicions normals, el mes de març passat. Finalment, començarà a inicis del mes de setembre. En concret, el curs és la segona edició del Certificat de Professionalitat d’operacions auxiliars d’elaboració en la indústria alimentària i cerca habilitar als estudiants per a treballar en indústria en el sector de l’alimentació, no solament en la indústria càrnia en la qual s’especialitza el Grup Arcoiris.

La formació, seguint la programació del curs anterior que ja es va impartir des de l’empresa, es compondrà de mòduls teòrics i pràctics que alberguen també les visites a empreses alimentàries de la zona. En la primera edició del curs, els alumnes van visitar empreses dedicades a la producció de fruits secs i altres matèries primeres de la zona. A més, els alumnes dedicaran almenys 40 hores al desenvolupament de tasques pràctiques i que podran exercir en el grup.

Amb la realització d’aquests cursos el Grup Arcoiris busca la generació i capacitació de professionals certificats per a la incorporació a les empreses que el componen. De fet, des de l’organització del curs, Belén Lombarte va assegurar que “estem bastant satisfets amb el resultat de la primera edició del curs, del qual bona part de l’alumnat ja treballa en les instal·lacions de Arcoiris”.

La formació es realitzarà en horari de matins a excepció d’un dels mòduls que es realitzarà en horari de vesprada.
En total hi haurà 15 places per a persones en situació de desocupació, de les quals encara hi ha algunes lliures. A més, el grup admet excepcions amb persones ocupades que estiguen interessades en la formació. Per a inscriure’s, qualsevol interessat pot posar-se en contacte en el 978850479 o a través del correu electrònic formacion.prevencion@grupoarcoiris.com.

Per al desenvolupament de la formació, Lombarte va assegurar que es realitzarà en una de les aules de major capacitat per a assegurar les distàncies de seguretat entre alumnes, professors i complir així amb les recomanacions contra la propagació del COVID-19. Es posarà a la disposició dels usuaris gels hidroalcohólicos i l’aula es desinfectarà cada quatre hores. Les màscares seran obligatòries durant el desenvolupament del curs.

REDACCIÓ
Mitjans