Logotips d'organismes oficials

Tres medalles d’or per als olis ‘Diezdedos’ a Dubai

Els olis PAGO 'Diezdedos' Coupage, l'oli de varietat Corbella i el de Arbequina van aconseguir la màxima distinció al concurs

Palmarés dels productes premiats d'esta empresa de Queretes. | Foto: NDM

L’empresa ‘Diezdedos’ de Queretes, dedicada a la producció d’oli d’oliva verge extra ha rebut tres medalles d’or al Concurs Internacional dels millors olis del món celebrat a Dubai. La marca de Queretes presentava al concurs els olis PAGO ‘Diezdedos’ Coupage, l’oli de varietat Corbella i el de Arbequina, aconseguint tots ells la màxima distinció al concurs, el ‘Gold Aword’ del Dubai Olive Oil Competition 2021.

José María Rodás, propietari i impulsor de ‘Diezdedos’ manifestava la seua gran alegria pels premis a Dubai apuntant que “estem supersatisfets i molt contents per haver rebut aquestos premis i aquest reconeixement a nivell internacional. I també per poder posar en valor a la comarca del Matarranya i demostrar que al nostre territori es poden fer productes de reconeixement mundial i crec que això és molt important”.

Els olis Corbella i Arbequina ja van aconseguir al 2018 medalles d’or i plata a la prestigiosa Mostra de Productes ‘Gourmet’ de París i al 2019 a Tokio. Per a l’any 2020 els concursos de Londres i Roma es va suspendre pel coronavirus i en 2021 han estat premiats a Dubai on es presentava el PAGO ‘Diezdedos’ Coupage, un oli d’autor amb les cinc varietats d’oliva que es cultiven a Queretes. La firma compta allí amb una finca de 60 hectàrees que es treballa des de fa 10 anys i que disposa del segell d’Agricultura Ecològica.

Els premis aconseguits a Dubai ajuden a reforçar el treball que diàriament realitza ‘Diezdedos’ amb les seues varietats d’olis.

REDACCIÓ
Mitjans