Logotips d'organismes oficials

Agricultura ampliarà al 15 de maig la presentació de les ajudes de la PAC

La decisió, igual com es va prendre l'any passat, ha vingut motivada pels problemes de mobilitat a l'hora de presentar la línia d'ajudes

També s'ha ampliat el període per presentar les modificacions de les sol·licituds. | Foto: MJG

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) ha anunciat que s’ampliarà el termini de sol·licitud de les ajudes de la PAC (Política Agrària Comuna) per al present any fins al 15 de maig a tot el territori nacional. D’esta forma, les persones que estan interessades en sol·licitar les ajudes de la PAC, tindran dos setmanes més de temps per a presentar la documentació necessària.

Al mateix temps, també s’ha ampliat el període per presentar les modificacions de les sol·licituds d’estes ajudes, que estarà oberta fins al 15 de juny. Esta decisió s’ha pres per les restriccions al moviment de les persones en la major part del territori nacional i que dificulten el procés de presentació de la sol·licitud única.

La mesura es justifique pel fet que, a l’igual que va passar l’any 2020, “la gestió de la crisi sanitària ens situe una altra vegada en un context d’excepcionalitat”, detallen fonts ministerials. Es tracte, afegeix, de facilitar el màxim possible, als agricultors i grangers, la presentació de la seua sol·licitud de la PAC de l’any 2021 i d’evitar desigualtat de tracte als agricultors en funció de la comunitat autònoma on la qual estiguen vivint.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank