Logotips d'organismes oficials

DGA avançarà el 70% de la PAC 2022 durant la primera setmana de novembre

S'abonaran 242,4 milions d'euros i beneficiarà un total de 31.700 agricultors i ramaders aragonesos

La PAC 2022 beneficiarà més de 31.000 persones del món rural aragonès. | Foto: NDM

El Departament d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern d’Aragó avançarà durant la primera setmana de novembre el pagament de bona part de les ajudes de la Política Agrària Comuna (PAC), corresponents a l’any 2022. Un import total que pujarà als 242,4 milions d’euros, beneficiant 31.700 agricultors i ramaders aragonesos. DGA avançarà el 70 per cent de la PAC 2022, que és la proporció màxima que té marcada la Comissió Europea per a Espanya.

Estos pagos corresponen al Règim de Pagament Bàsic (PB), al Règim de Pagament Verd (PV), al Règim de Petits Agricultors (PA) i al Règim de Complement per a Joves (PJ), dels expedients que respecten les condicions d’elegibilitat per haver superat els controls d’admissibilitat (administratius i sobre el terreny). Els beneficiaris poden obtindre el detall dels pagaments a través de l’aplicació per a mòbils SGA-App, entrant amb el NIF/CIF i el Codi d’Identificació Personal (CIP).

REDACCIÓ
Mitjans